注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 

日志

 
 

we architecture: kulturcenter mariehoj  

2010-06-27 15:03:14|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |


model
all images courtesy we architecture
danish we architecture have won the competition to renovate the existing mariehoj
culturcenter in holte, denmark.
the future 'mariehoj' will draw a clear profile in the landscape. with a new foyer, the cultural
center will get a new face for the community of ruderdahl.
the center merges together with the green landscape: it bridges the gap between the arrival area,
the cultural plaza and the backyard of mariehoj, opening up the surroundings with the activities
in the building.
the building is a cultural acitivity center as well as a functioning working place. through
reorganization and rebuilding; better spaces for individual activities have been created.

model

model

model

mariehoj culturcenter in holte, denmark by we architecture

the new foyer which connects the existing building

interior

interior










connecting the existing building

exploded view
project info:
name: kulturcenter mariehoj
assignment: invited competition
type: culturecenter
client: rudersdahl municipality
size: 8000 m2 restoration, 800m2 new building
place: holte, denmark
year: 2010
status: 1st prize
collaborators: sophus sobye arkitekter, MASU planning,
ollgaard consulting engineer, hausenberg
team: marc jay, julie schmidt-nielsen, hermanus neikamp,
lawrence mahadoo, lena reeh rasmussen, jenny sellden,
zsofia hovarth, nora fossum, soren thiesen, luis gill,
juan olivarria

  评论这张
 
阅读(47)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017